De ‘verboden’ Centraal Beheer iPhone reclame toch op de iPhone

12 03 2009

Weliswaar niet als applicatie, maar wel als reclame. Vanochted checkte ik even iPhoneclub en wou het eerste artikel lezen, toen kwam er gelijk een ‘crack’ in het scherm, werd langzaamaan donkerder en nog voordat de tekst er stond wist ik het al: Het is ze toch gelukt.

Even Apeldoorn bellen

Even Apeldoorn bellen

de 'crack'

de ‘crack’
Gebroken scherm

Gebroken scherm

Toegeven: het ziet er niet super goed uit, maar als je zo voor de eerste keer ineens een barst in je beeldscherm ziet heb je toch wel even een schrikmomentje. Daarna komt natuurlijk het albekende “Even Apeldoorn bellen” en dan weet iedereen al dat je in de maling bent genomen door Centraal Beheer. Gefeliciteerd met jullie reclame jongens 😉 Voor de geinteresseerden die ook een iPhone hebben(weet niet of het ook op andere mobieltjes werkt), ga maar eens naar iphoneclub.nl en klik op een artikel 🙂 Als dat niet werkt kun je nog altijd deze link proberen. Veel plezier met de reclame.

Wat is jullie mening over deze reclame en wat vinden jullie ervan dat Apple de echte applicatie niet heeft geaccepteerd? Is het een publiciteitsstunt van Centraal Beheer en IceMobile of was het echt de bedoeling dat er een applicatie kwam?

Update: Heb confirmatie gehad dat het ook op andere smartphones werkt 🙂

Advertenties

Acties

Information

One response

12 03 2009
Joery

Ik vind het wel een leuke actie. Denk alleen dat deze reclamevorm ook wel gewerkt had zonder het hele App Store verhaal er bij. Wel een innovatieve manier om reclame te maken voor de mobiele telefoon. Beter dan mini-banners. Het is alleen lastig innovatief te blijven op deze manier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: